Calacatta Oro 60x120cm

Prodhuar në Itali

Pllaka Calacatta Oro nga porcelani është ideale për kuzhina të mëdha. Dukja e saj prej mermeri falë një pamje të freskët dhe moderne kudo që e vendosni, qoftë në banjo, dhomë të ndejës, dhomë të fjetjes apo në kuzhinë.

Tekstura
Clear selection