Showroom Ferizaj

Showroom-in në Ferizaj e hapëm në vitin 2021, vit jo i zakonshëm për gjithë botën pasi që po përballemi me një pandemi globale e cila ka sjellë turbulencë ekonomike, emocionale dhe psiqike në jetën e njerëzve.

Shiko më shumë

Shtëpi Private

Përveq klientëve biznesorë, ne gëzojmë besimin e shumë klientëve privatë të cilët na nderojnë me ardhjen e tyre në sallonet tona.

Shiko më shumë

Shtëpi Private

Kur klientët na besojnë gëzimin e ndërtimit apo rinovimit të shtëpive të tyre, ne jemi shumë të lumtur që me kujdesin maksimal t’ua plotësojmë kërkesat dhe pritshmërite e tyre.

Shiko më shumë

Hib Petrol

HIB Petrol, si një ndër kompanitë më të mëdha dhe më të suksesshme në Kosovë, e cila merret me transportin dhe shitjen derivateve të naftës që nga viti 1992, prioritet ka cilësinë e produkteve të saj.

Shiko më shumë

Shell

Kompania ndërkombëtare e energjisë Shell, e cila ka ekspertizë në kërkimin, prodhimin, rafinimin dhe tregtimin e naftës dhe gazit natyror, beson në cilësinë e produkteve tona.

Shiko më shumë
No more posts to show