MarvelDream Black Atlantis

Prodhuar në Itali

Marvel Dream është ndër koleksionet me të çmuara të pllakave me dukje mermeri. Kjo sepse janë pllaka të klasit të parë nga porcelani, kanë qëndrueshmëri të lartë dhe elegancë. Ky koleksion veçohet me gamën e gjerë të ngjyrave dhe përmban një përzgjedhje të pasur të pjesëve dekorative, duke bërë të mundur përshtatjen e mjedisit sipas stileve dhe shijeve të ndryshme.

Tekstura
Clear selection