Prestigio Statuario

Prodhuar në Itali

Koleksioni Prestigio Statuario ka dimenzionet: 30x60cm, 60x60cm, 60x120cm, 120x120cm dhe 120x278cm. Secili dimenzion mund të jetë me sipërfaqe mat apo me shkëlqim.