Solo Black 80x80cm

Prodhuar në Itali

Pllakë e klasit të parë nga porcelani. Dizajni i saj është i inspiruar nga një gur tipik i zonave të Angolës dhe sjellin atë sharm në ambientin tuaj.

Tekstura
Clear selection