Marmore Parana 120x250cm

Prodhuar në Spanjë
Një mermer me bukuri unike është përkufizimi i kësaj pllake porcelani e cila paraqet dizajnin karakteristik të shkëmbit natyror brazilian që po magjeps tregun botëror.
Jetëgjatësia e koleksionit Marmore Parana, opsionet e sipërfaqes (Soft Touch dhe Micro Crystal) dhe gjerësia e pllakave janë ideale për projektet më të veçanta.

Tekstura
120x250cm / 1
120x250cm / 2
Clear selection