Saint Tropez 120x250cm

Prodhuar në Spanjë
Inspiruar nga bukuria e natyrës.
Pllaka nga porcelani i klasit të parë Saint Tropez ju mahnit me detajet rafinuese që ngjason me gurin natyral. Një pllakë që ndërthur bukurinë, teknologjinë dhe qëndrueshmërinë.

Tekstura
Clear selection