Arc White

Prodhuar në Turki
Pllaka e porcelanit Arc White është sa e bukur aq edhe ekonomike. Ideale për vasadë të ventiluar.
–  Kursen energjinë: për ngrohje dhe për ftohje 
– Përmirëson izolimin akustik
– Mirëmbahet lehtë
– Ka qëndrueshmëri të lartë
– Është rezistente ndaj ndryshkut dhe rrezeve ultraviolete

Tekstura
Clear selection