Calacatta Machia Vechia 60x120cm

Prodhuar në Turki

Plotësoni projektin tuaj të banjës në një stil të shkëlqyeshëm me këtë pllakë mat, porcelani me efekt mermeri, jashtëzakonisht të bukur. Nuanca e bukur në të bardhë është e kombinuar me një model simpatik të venave ngjyre hiri dhe nuanca të dheut, që pasurojnë sipërfaqen duke rezultuar në një pllakë me pamje prestigjioze, perfekte për të zbukuruar dizajnin tuaj të banjës.

Tekstura
Clear selection