Opal

Prodhuar në Turki

E gjithë seria e pllakave me dukje mermeri Opal mund të aplikohet si në ambiente të brendshme ashtu dhe në të jashtme. Pamja e saj fisnike shëndrron çdo ambient në një kend të mahnitshëm.

Tekstura
60x120cm
Clear selection