Patagonia Veiny Polished 60x120cm

Prodhuar në Turki

Patagonya Veiny apo ndryshe i quajtur mermeri mbretëror, pllakë porcelani i klasit të parë. Ideal për çdo vendosje qoftë ne dysheme, muri, shank, apo dhe si ndonjë pjesë dekorative.

Tekstura
Clear selection