CIOCCOLATITALIANI

Ashtu si te ne, ku pllakat nga prodhuesit më të mirë në botë janë protagonistet kryesore, në Cioccolatitaliani, çokollata më e mirë në botë është protagonistja e vetme.

KOLEKSIONI TREVERKFUSION

Koleksioni Treverkfusion është një ndër koleksionet më prestigjioze nga kompania Marazzi. Ky koleksion është i frymëzuar nga lloje të ndryshme të drurit dhe mundëson një larmi shumë të gjerë të mënyrës së vendosjes, falë madhësisë 10x70cm.

Treverkfusion Brown

10x70cm

<< PREVIOUS

NEXT >>