MINIMAX

MINIMAX është një ndër qendrat më të mëdha dhe më të njohura tregtare në Kosovë, e cila merret kryesisht me brende botërore të veshmbathjeve. Si një ndër partnerët e Fortesa Home, zyret e kësaj qendreje janë punuar me produktet më cilësore nga kompnia jonë.

PLLAKË ME EFEKT

METALI

Blaze Aluminium është pllakë me një sipërfaqe të shkëlqyer që interpreton me besnikëri ndryshimet e ngjyrave të aluminit. Me përmasa të mëdha, kjo pllakë vjen me efekt metali mesiperfaqe mat, me shkëlqim apo gjysëm shkëlqimi. Materiali i  saj i gjithanshëm mund të shërbejë si një zgjedhje ideale për ishujt e kuzhinës, tavolina, tryeza pune, panele anësore dhe banakë të lokaleve dhe restoranteve.

Blaze Aluminium

75x150cm

<< PREVIOUS

NEXT >>