OREX BAKERY

Orex Group është rrjet i furrave me pika të shtijes në tërë Kosovën. Përpos që njihet për bukën e saj të shijshme, ajo veçohet me ambientet e saj të pazakonta, me pamje luksoze dhe elegante. Të gjitha, të punuara me produktet tona.

Concept White

160x320cm

Capraia Matt

120x240cm

Minuta Mix

120x120cm

GRANDE

MARBLE

LOOK

<< PREVIOUS

NEXT >>