PARTNER&DERVISHOLLI

Fortesa Home ka kënaqësinë që të ketë partner kompaninë “Partner & Dervisholli”. Si një ndër kompanitë lidere në fushën e ndërtimtarisë në Kosovë,“Partner & Dervisholli” njihet për profesionalizmin e saj. Në ndërtimet që kryen kjo kompani, aplikohet fasada e ventiluar me pllakë porcelani e cila shton ia vleren e çdo projekti. Pllakat dhe produktet hidrosanitare që përdoren në banjot e ndërtimeve të kësaj kompanie, janë produkte të Fortesa Home.

KOLEKSIONI CONCEPT

Me një sipërfaqe mat dhe me tone natyrale, thjeshtësia dhe eleganca bashkohen në Koleksionin Concept. Duke tërhequr vëmendjen me format e tij katrore dhe drejtkëndëshe, ky koleksion është një zgjedhje ideale për krijimin e hapësirave me pamje natyrale.

Concept White

60x120cm

Concept Mink

60x120cm

<< PREVIOUS

NEXT >>