SHELL

Kompania ndërkombëtare e energjisë Shell, e cila ka ekspertizë në kërkimin, prodhimin, rafinimin dhe tregtimin e naftës dhe gazit natyror, beson në cilësinë e produkteve tona. Andaj, ka vendosur pllakat tona prej porcelani në dyshemetë e të gjitha pikave të saj në Kosovë. Gjithashtu, banjot janë të pajisura me produktet hidrosanitare nga kompania jonë.

Finlandia Gris Decor

80x80cm

Noruega

80x80cm

Arrezo Beige

15x60cm

<< PREVIOUS

NEXT >>