SHTËPI PRIVATE

Fortesa Home me eksperiencën e saj ka krijuar edhe traditën e mikpritjes së klientëve. Përveq klientëve biznesorë, ne gëzojmë besimin e shumë klientëve privatë të cilët na nderojnë me ardhjen e tyre në sallonet tona. Kur ata na besojnë gëzimin e ndërtimit apo rinovimit të shtëpive të tyre, ne jemi shumë të lumtur që me kujdesin maksimal t’ua plotësojmë kërkesat dhe pritshmërite e tyre.

MOZAIKË NGA ARI
DHE PLATINI

Bisazza ofron një mori koleksionesh për dizajnin e brendshëm dhe të jashtëm, nga mozaiku i qelqit deri te materialet më të çmuara siç është ari dhe platini. Mozaikët elegantë nga Bisazza mund të përdoren kudo, duke filluar nga banjot, kuzhina e deri te pishina. Ata janë dizenjuar për të qëndruar gjatë. Të krijuara nga arkitektë dhe dizajnerë me renome botërore, mozaikët nga Bisazza kanë një diapazon të gjerë si për nga ngjyrat, ashtu  edhe për nga dizenjot. Çdo kallëp mozaiku duket si një vepër arti.

King Mosaic​

Kampala Mosaic

Rubineta Opera Gold

Lavamani Roma

E PËRSOSURA ARRIHET ME DETAJE

Acqua

25x75cm

Rubineta

Opera Gold

Lavamani

Arena

Mek Rose

50x110cm

Mek Rose Mosaic Diamond

30.5x30.5cm

Lavamani Guess

Rubinetë dushi Cosmopolitan

<< PREVIOUS

NEXT >>