Anima Wonder Gems 120x278cm

Prodhuar në Itali

Anima Wonder nga https://www.caesar.it/en/ është koleksion i frymëzuar nga bukuria e natyrës që shpesh ka fuqinë të na lë pa frymë. Një emocion i papërshkrueshëm, të cilin e gjejmë në këtë koleksion të pllakave të cilat janë të përshtatshme si për dysheme ashtu edhe për mure, me ngjyra të gjalla dhe magjepsëse dhe me plot variacione në tekstura.

Pllaka Gems ka gjithashtu dimenzionin 60x120cm sipërfaqe me shkëlqim.