Anthology Dark

Prodhuar në Itali

Koleksioni Anthology kombinon në mënyrë harmonike dy lloje materialesh: mermerin dhe gurin, kështu ky koleksion bëhet i përshtatshëm për vendosje në çdo lloj hapësire që dëshironi.

Dimensionet:

60x120cm

Tekstura
Clear selection