Form Cement

Prodhuar në Itali
Frymëzuar nga kallëpet e betonit, FORM është një sipërfaqe prej porcelani me hijeshi dhe qëndrueshmëri rezistuese ndaj kohës.

Tekstura
60x120cm
90x90cm
Clear selection