Grande Marble Look Frappuccino

Prodhuar në Itali

Koleksioni Marble Look janë pllaka nga porcelani i klasit të parë.
Pllaka me dukje mermeri dhe me një laramani të ngjyrave dhe teksturave qe ngjasojnë aq shumë me gurët natyral italian.

Tekstura
Clear selection