Golden Carbon 120x280cm

Prodhuar në Itali

Golden Carbon pllakë porcelani i klasit të parë.
Inspiruar nga mermeri klasik, kjo pllakë shërben si pllakë kryesore apo dhe vetëm dekorative në çdo ambient.

Tekstura
Clear selection