Biscuit Salvia 5x20cm

Prodhuar në Itali
Koleksioni Biscuit ju mahnitë nga thjeshtësia e elementeve të tij.
Biscuit është një koleksion pllakash me formatin klasik të tullave 5x20cm dhe me ngjyrat e buta mund të krijoni ambient tërheqës, të gjallë dhe me shumë stil.

Tekstura
5x20cm / Dune
5x20cm / Peak
5x20cm / Plain
5x20cm / Strip
5x20cm / Stud
5x20cm / Waves
Clear selection