Marvel Edge

Prodhuar në Itali

Marvel Edge është një koleksion pllakash nga porcelani të frymëzuara nga mermeret më prestigjioz ne botë, të cilat mund ti vendosni në dysheme dhe në muri. Realizmi i mrekullueshëm grafik i Marvel Edge krijon mjedise të njëtrajtshme nga harmonia e teksturave të pllakave, sikur të ishte një pllakë e vetme.

Tekstura
Clear selection