Mek 50x110cm

Prodhuar në Itali

Koleksioni Mek ofron një gamë të gjerë dekorimesh të diktuara nga format gjeometrike dhe të kompletuara me efekt metalik. Ideale për të bërë banjon tuaj të duket më e madhe në hapësirë.

Tekstura
Clear selection