Prestigio Marquina

Prodhuar në Itali

Prestigio Marquina nga  https://www.refin-ceramic-tiles.com/ vjen në dimenzione 30x60cm, 60x60cm, 60x120cm, 75x75cm, 75x150cm, 120x120cm dhe 120x278cm. Mund të jetë me sipërfaqe mat apo me shkëlqim.