Oxidart Iron

Prodhuar në Itali

Pllaka Oxidart Iron është ideale për të krijuar një pamje të sofistikuar urbane. Ajo kalon nëpër një sërë procedurash teknike që të fitoj efektin e metalit të oksiduar. Rezistente ndaj ndryshimeve të motit dhe gërvishtjeve, koleksioni Oxidart mund të vendoset në ambiente të brendshme dhe në ato të jashtme.

Tekstura
120x120cm
60x120cm
Clear selection