Prestigio Travertino Bianco

Prodhuar në Itali

Pllaka Prestigio Travertino ka dimenzionet: 30x60cm, 60x60cm, 75x75cm dhe 75x150cm. Dimenzionet 75x75cm dhe 75x150cm mund të jetë me sipërfaqe mat dhe me shkëlqim. Ndërsa dimenzionet 30x60cm dhe 60x60cm janë me sipërfaqe mat.