River Graphite

Prodhuar në Itali

Pllaka River White ka një gamë të gjerë të dimenzioneve dhe sipërfaqeve te ndryshme si mat, me shkëlqim dhe me strukturë me trashësi prej 2cm ideale për hapësira të jashtme. Dimenzionet janë: 30x60cm, 60x60cm, 60x120cm, 40x80cm, 80x80cm, 90x90x2cm, 120x120cm dhe 120x278cm.