Concrete Grey 120x250cm

Prodhuar në Spanjë
Pllakë porcelani e klasit të parë.
Për shkak të karakterit neutral dhe esencës urbane, përdorimi i kësaj pllake i reziston kohës duke qenë në trend gjithmonë.
Formati i madh i pllakës i bën fugat pothuajse të padukshme, duke theksuar më tej teksturën natyrale të dukjes së betonit.

Tekstura
Clear selection