Fire 120x250cm

Prodhuar në Spanjë
Koleksioni Fire është i inspiruar nga çeliku korten i cili u zhvillua në vitet 1930 për përdorim në hekurudha për shkak të rezistencës së tij ndaj korrozionit. Që atëherë ky lloj çeliku ka qenë një burim frymëzimi për shkak të toneve të veçanta dhe karakterit industrial.
Koleksioni Fire reflekton të gjitha këto veçori estetike duke i dhënë pllakave prej porcelani pamjen sa më natyrale.

Tekstura
Clear selection