Rubineta Essence SmartControl Gold Mat

GROHE Essence SmartControl pa leva, vetëm me një buton të thjeshtë.  

Falë veçorisë inovative SmartControl, mund të filloni dhe ndaloni rrjedhën e ujit vetëm me shtypjen e një butoni, madje dhe pa përdorur duart por, vetëm me një shtypje të kyçit të dorës ose bërrylit. 

Koka e spërkatjes është aq fleksibile saqë lehtëson shumë pastrimin e perimeve, enëve apo lavamanit. 

Me opsionin EKO ju madje do të kurseni shumë dhe ujin gjatë përdorimit.   Lavamanin Essence SmartControl do ta gjeni tek ne në 4 ngjyra të ndryshme: Krom, Gold me shkëlqim, Gold mat dhe ngjyrën Grafit.