Lume Pink Lux 6x24cm

Prodhuar në Itali

Koleksioni Lume është fituese e çmimit “Dizajni i Arkiprodukteve 2019”. Me laramani të ngjyrave dhe me siperfaqen e saj me shkëlqim të theksuar, shton gjallëri në çdo hapësirë. E punuar në madhësi të vogël, ajo është ideale për përdorim në banjo, në kuzhinë apo thjesht si dekorim në ndonjë hapësirë të caktuar.

Tekstura
Clear selection