Tune Ivory

Prodhuar në Itali

Tune Ivory është pllakë mat dhe ka dimenzionet 30x60cm, 60x60cm, 60x120cm dhe 120x120cm. Dimenzionet 60x120cm dhe 120x120cm mund të jenë edhe në sipërfaqe grip që do të thotë pllaka është ideale për tu përdorur në ambiente të jashtme sepse struktura e pllakës është e prodhuar që të jetë kundër rrëshqitjes.