PREMIUM PARK HOTEL

Premium Park Hotel në Prizren është një ndër hotelet më të bukura në Kosovë. Në një ndërtesë elegante në qendër të Prizrenit, ky hotel është rezultat i një vizioni të qartë për ofrim të shërbimeve të shkëlqyeshme të hotelerisë dhe standarde të reja të përsosmërisë në mikpritje.

PLLAKË PËR PËRDORIM
TË BRENDSHËM
DHE TË JASHTËM

Pllaka Evani Bone 60x160cm, mund të aplikohet në cilësi të fasadës, po ashtu dhe brenda hapësirave. Përveç vetive ekonomike që ka, ajo shton elegancë në hapësira me dizajnet e saj që pasqyrojnë emocione unike.

Evani Bone

60x160cm

ENTERIER I PASUR ME TEKSTURA

Bukuria e Premium Park Hotel shprehet edhe në enterierin e saj të pasur me ngjyra e dizajn modern, duke ofruar një ambient të këndshëm për të gjithë.

Ramo Misto

60x120cm

Clay Warm Grey

60x120cm

Spazio Grey

60x120cm

Ne banjot e Premium Park Hotel të gjitha produktet përpos që japin një pamje elegante e luksi, kanë edhe qëndrueshmëri shumë të lartë.

Calacatta White

Marvel Pro Noir

Marvel Pro Noir Saint Laurent Mozaik

Lavamani Roma

Wc Guacë V-Tondo Rimeless 
Glossy Black

Rubineta Essence

Rubineta  Euphoria XXL 310
Shower System

<< PREVIOUS

NEXT >>

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *