Insideart Palladian Moon 90x90cm

Prodhuar në Itali
Koleksioni Insideart është frymëzuar nga bukuritë dhe sipërfaqet e ndryshme të gurit natyral. Me laramaninë në ngjyra dhe dizajn ky koleksion është i përkryer për çdo hapësirë qoftë ajo hapësirë banimi, pune apo afarizmi.

Tekstura
Clear selection