Via Appia Vein Cut Ivory 60x120cm

Prodhuar në Itali

Via Appia Vein Cut Ivory është pllakë e klasit të parë nga porcelani. Ndryshe e quajtur dhe pllaka e fildishtë për shkak të ngjyrës së bukur, kjo pllakë sjell bukurinë e mermerit natyral në ambientin tuaj.

Tekstura
Clear selection